Sök
Upp
Braingency Services - Brain-Friendly Sales & Marketing
15355
page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-15355,eltd-core-1.1.1,awake child-child-ver-1.0.0,awake-ver-1.1,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-top,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-slide-from-left,eltd-light-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
WEBB FACELIFT

Har du redan en webbsida i WordPress och vill fräscha upp den? Här är några utvalda delar vi kan göra för att lyfta intrycket.

braingency symbol

LOGOTYP & DIVERSE SYMBOLER

Psykologen Adam Alter har upptäckt att vi tenderar att tycka mer om lättare och enklare ord eller symboler. I en vidare studie fann han också att företag med enklare namn och logotyper tenderade att prestera bättre på aktiemarknaden. Vi kan förtydliga befintlig logotyp, skapa en ny eller ta fram symboler.

braingency symbol

FOTO & ILLUSTRATIONER

Enligt molekylärbiologen John Medina tar de visuella intrycken upp hälften av vår hjärnas resurser. Visuell information bearbetas 60.000 gånger snabbare än text. Låt oss hjälpa dig att göra komplex information mer tillgänglig och begriplig genom bra visualisering.

braingency symbol

INTEGRATION AV SOCIALA MEDIER

Sociala medier är idag en del av de flesta företags vardag. Vi kan göra er webbsida mer levande och uppdaterad genom att på ett snyggt sätt integrera sociala medier. Du sparar tid då uppdateringarna på webbsidan sköts automatiskt i samma sekund som du uppdaterar företagets sociala medier.

d
Webbyrå med nöjda kunder
SÅ TYCKER ANDRA OM OSS

Ett gott rykte tar åratal att bygga upp och går blixtsnabbt att rasera, därför bryr vi oss om våra kunder mer än om följare på sociala medier.

Så grymma partners är svårt att hitta

"Braingency har skapat en ny webbsida, logotyp och företagsnamn som jag är mycket nöjd med. Perfekt med en partner som levererar en helhetslösning! Jag är tacksam för deras smarta insikter och råd. De bryr sig mer om sina kunder än sina timmar att fakturera, därför ger mina bästa rekommendationer."

Darius Stonys VD Omhus
Darius Stonys
Ägare och VD, Omhus AB

Förstod min vision direkt

"Under lång tid har jag funderat på att byta företagsnamn. När Braingency kom med förslaget ”Hantus” gillade jag det direkt och funderar nu på att byta efternamn! Kan man lyckas bättre? Dessutom har de skapat en snygg logotyp! Jag har också rekommenderat dem till mina kunder och de är lika nöjda."

Veronika Paulauskas VD Hantus
Veronika Paulauskas
Ägare och VD, Hantus AB

Snabbt och bra genomförande

"Jag hann knappt komma hem efter vårt första möte innan jag fått ett förslag på en logotyp. Braingencys virtuella team jobbar väldigt snabbt och professionellt, även utanför traditionella kontorstider. Jag anlitade dem även för att skapa en hemsida som jag är supernöjd med. Rekommenderar varmt!"

Christel Holmquist Reforce
Christel Holmquist
Verksamhetsansvarig, Holmquist Foundation
Behöver du en ny webbsida eller vill fräscha upp befintlig?