Sök
Upp
Logotyper Archives - Braingency
394
archive,tax-portfolio-category,term-logotyper-grafisk-design,term-394,eltd-core-1.1.1,awake child-child-ver-1.0.0,awake-ver-1.1,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-top,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-slide-from-left,eltd-,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Archive

Braingency services - logo gali.lt

Gali logo

Gali UAB är ett litauiskt företag som erbjuder medling, coaching och utbildningstjänster med fokus på konfliktlösningar.
Kunden hade en mycket tydlig vision på symbolen och färgerna. Här är resultatet av vårt samarbete.

 

...

Se mer
Hantus logo by Braingency

Hantus logo

Företaget, som tillhandahåller redovisningstjänster och har många utländska kunder, hette Aver Redovisning, vilket var för långt namn för internationella kunder. Vi har kommit på till det nya namnet Hantus, som är lätt att komma ihåg och stava internationellt, samt skapat en ny logotyp.   . 

...

Se mer
Omhus logo by Braingency

Omhus logo

Detta byggföretag hette M Glas & B Entreprenad, vilket var svårt att komma ihåg och stava. Vi har kommit på det nya namnet Omhus, fixat domän och skapat en logotyp.

...

Se mer
LPS club logo Braingency

LPS Club logo

Klubben som representerar yrkesverksamma litauer i Stockholm hette LVPKS, vilket var svårt att uttala och komma ihåg. Vi har kommit på det nya namnet LPS Club som står för Lithuanian Professionals in Stockholm Club, fixat domän och skapat en logotyp.

...

Se mer