Sök
Upp
Braingency Services - Brain-Friendly Sales & Marketing
15255
page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-15255,eltd-core-1.1.1,awake child-child-ver-1.0.0,awake-ver-1.1,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-top,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-slide-from-left,eltd-light-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
Med utgångspunkt i hjärnan
EN SMARTARE WEBBYRÅ

Idag bombas människor med mer information än någonsin – fler än 4 000 budskap om dagen. Våra hjärnor är inte byggda för att hantera denna tsunami av information som företag producerar för att få vår uppmärksamhet. Därför skapar vi webbinnehåll med stöd av modern hjärnforskning och beteendevetenskap för att nå fram snabbare och bättre.

braingency wbbyrå

Frustration som drivkraft
Vår story

Braingency grundades av Vita Garte som tidigare arbetade med varumärkesstrategi och kom i kontakt med många webbyråer genom sina kunder. Trots att hon själv kan en del programmering blev upplevelsen att det var krångligt att samarbeta med webbyråer. Projekten drog alltid ut på tiden och kostnanderna skenade iväg. 

 

När hon klev in i det unga företaget Resize Design för att hjälpa till med ompositionering blev hon ett vittne till ännu en ohållbar lösning. Bolagets webbsida låg på en dyr dedikerad server men blev attackerad av ett virus. Den ansvariga webbyrån tog ordentligt betalt men löste aldrig problemet. 

 

Vita beslutade sig för att hitta en duktig och pålitlig programmerare för en långsiktig lösning. Efter ca 200 ansökningar fastnade hon för Kenny från Karibien som löste problemet på två timmar. Sedan dess har de jobbat ihop.

Vita Garte Braingency

Vita Garte

Grundare & Content Creator

Varumärkesstrateg i grunden och en riktig doer som startade Braingency utifrån ett nördigt intresse för beteendevetenskap och kommunikation.

IT developer Braingency

Kenny Inniss

Programmerare & All-round Techie

Certifierad Microsoft ingenjör och systemadministratör med 12+ års erfarenhet inom IT-branschen med fokus på eCommerce, PHP, HTML, Javascript, CSS.

Webbyrå med nöjda kunder
Så tycker andra om Braingency

Ett gott rykte tar åratal att bygga upp och går blixtsnabbt att rasera, därför bryr vi oss mer om våra kunder än fikapauser.

Så grymma partners är svårt att hitta

"Braingency har skapat en ny webbsida, logotyp och företagsnamn som jag är mycket nöjd med. Perfekt med en partner som levererar en helhetslösning! Jag är tacksam för deras smarta insikter och råd. De bryr sig mer om sina kunder än sina timmar att fakturera, därför ger mina bästa rekommendationer."

Darius Stonys VD Omhus
Darius Stonys
Ägare och VD, Omhus AB

Förstod min vision direkt

"Under lång tid har jag funderat på att byta företagsnamn. När Braingency kom med förslaget ”Hantus” gillade jag det direkt och funderar nu på att byta efternamn! Kan man lyckas bättre? Dessutom har de skapat en snygg logotyp! Jag har också rekommenderat dem till mina kunder och de är lika nöjda."

Veronika Paulauskas VD Hantus
Veronika Paulauskas
Ägare och VD, Hantus AB

Snabbt och bra genomförande

"Jag hann knappt komma hem efter vårt första möte innan jag fått ett förslag på en logotyp. Braingencys virtuella team jobbar väldigt snabbt och professionellt, även utanför traditionella kontorstider. Jag anlitade dem även för att skapa en hemsida som jag är supernöjd med. Rekommenderar varmt!"

Christel Holmquist Reforce
Christel Holmquist
Verksamhetsansvarig, Holmquist Foundation
Behöver du en ny webbsida eller vill fräscha upp befintlig?