Sök
Upp
Ny webbsida - en helhetslösning utifrån dina behov och förutsättningar
14205
page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-14205,eltd-core-1.1.1,awake child-child-ver-1.0.0,awake-ver-1.1,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-top,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-slide-from-left,eltd-light-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
Html, Javascript, CMS, Linux.....

Nej, från oss får du inga avancerade termer. Vi gör ett konkret förslag för en liten kostnad utan några köpkrav. Blir vi överens då gör vi klart en webbsida som ska fungera optimalt för slutanvändaren oavsett om de surfar på mobil eller på dator. Svårare än så behöver det inte vara!

Ny webbsida utifrån dina behov och förutsättningar
Detta ingår

braingency symbol

VÄRLDSLEDANDE PLATFORM

Vi arbetar uteslutande med WordPress, den mest använda platform för webbsidor i världen. Det är enkelt att uppdatera hemsidan själv!

braingency symbol

HJÄRNSÄKRA BUDSKAP

Tekniken rusar framåt varje dag medan våra hjärnor i stort sätt har sett likadana ut i 40 000 år. Vid utformning av budskap fördjupar vi oss därför i beteendevetenskap och modern hjärnforskning för att nå fram snabbare och bättre.

braingency symbol

MODERN DESIGN

Din webbsida ska fungera optimalt för slutanvändarna oavsett om de surfar på mobil eller dator, därför designar vi för att skapa den bästa möjliga användarupplevelsen.

braingency symbol

SÄKER HOSTING

Under senare år har antalet hackade webbsidor ökat, därför förvarar vi din webbsida på en modern och säker server och skyddar den med SSL-certifikat.

braingency symbol

OPTIMERING FÖR SÖK

Visste du att 50 miljoner googlingar görs dagligen bara i Sverige? Vi ökar chanserna att ditt företag syns när någon söker efter produkter eller tjänster som du erbjuder.

Inga dolda kostnader eller bindningstid
Så går det till

01

GRUNDANALYS

Vi har några korta frågor till dig som kan besvaras via telefon eller mejl. Vi kan även träffas om du har mycket tid.

02

KONKRET FÖRSLAG

För endast 2900 kr tar vi fram ett konkret förslag på din nya webbsida samt offert med fast pris. Ingen bindning eller köpkrav.

03

ORDER

När vi är överens skickar vi en orderbekräftelse med tydlig specifikation och tidsplan.

04

KOMPLETTERING

Vi mejlar en tydlig lista på vilken kompletterade information vi behöver få för att kicka igång med produktionen.

05

DESIGN & STRUKTUR

Vi kodar övergripande design och struktur, vilket tar ca 2 veckor. En initial känsla med färger, typsnitt och bilder tar form som vi går igenom med er.

06

PRODUKTION

När vi har fått din välsignelse på designen och strukturen, börjar vi anpassa texter, skapa innehåll, optimera för sökmotorer och testa på olika skärmar etc. Det tar ca 2 veckor.

07

JUSTERING

Nu kan du och dina kollegor surfa på er nya webbsida, känna efter, tycka till och återkomma med feedback. Om det finns någonting att justera, gör vi det omedelbarbums!

08

LANSERING

Nu ger vi en signal för sökmotorerna att sidan är klar för att ta emot besökare. Vi skickar faktura på det fasta priset vi kom överens om. Inga dolda kostnader.

Webbyrå med nöjda kunder
SÅ TYCKER ANDRA OM OSS

Ett gott rykte tar åratal att bygga upp och går blixtsnabbt att rasera, därför bryr vi oss om våra kunder mer än om följare på sociala medier.

Så grymma partners är svårt att hitta

"Braingency har skapat en ny webbsida, logotyp och företagsnamn som jag är mycket nöjd med. Perfekt med en partner som levererar en helhetslösning! Jag är tacksam för deras smarta insikter och råd. De bryr sig mer om sina kunder än sina timmar att fakturera, därför ger mina bästa rekommendationer."

Darius Stonys VD Omhus
Darius Stonys
Ägare och VD, Omhus AB

Förstod min vision direkt

"Under lång tid har jag funderat på att byta företagsnamn. När Braingency kom med förslaget ”Hantus” gillade jag det direkt och funderar nu på att byta efternamn! Kan man lyckas bättre? Dessutom har de skapat en snygg logotyp! Jag har också rekommenderat dem till mina kunder och de är lika nöjda."

Veronika Paulauskas VD Hantus
Veronika Paulauskas
Ägare och VD, Hantus AB

Snabbt och bra genomförande

"Jag hann knappt komma hem efter vårt första möte innan jag fått ett förslag på en logotyp. Braingencys virtuella team jobbar väldigt snabbt och professionellt, även utanför traditionella kontorstider. Jag anlitade dem även för att skapa en hemsida som jag är supernöjd med. Rekommenderar varmt!"

Christel Holmquist Reforce
Christel Holmquist
Verksamhetsansvarig, Holmquist Foundation
Behöver du en ny webbsida eller vill fräscha upp befintlig?